Fetele din lotul national au lăsat paletele de tenis și au trecut la tigaie. Adina Diaconu a venit cu idea preparatului, risotto cu ciuperci. Iar Bernadette Szocs le-a… tăiat.
Componentele lotului național de tenis de masă au intrat în bucătăria lui Chef Valentin. Și sub îndrumarea acestuia au gătit un preparat îndrăgit de sportive.
Bernadette Szocs și Adina Diaconu la tenis de… masa din bucătărie
Adina Diaconu a fost cea care a ținut să le arate colegelor care este felul de mâncare pe care îl face perfect!
„Am făcut risotto cu ciuperci și ne-am simțit foarte bine atât eu, cât și colegele mele în bucătărie”, a spus Adina Diaconu.
Coechipierele de la lotul national de tenis de masă i-au dat o mână de ajutor Adinei. Bernadette Szocs și antrenoarea Mihalea Steff au tăiat ciupercile și ceapa. Iar Eliza Samara a dat gust preparatului.
„Da, ele m-au ajutat foarte mult azi. Cred că Bernie gătește și ea foarte mult și îi place să petreacă timp în bucătărie”, a dezvăluit Adina Diaconu.

Pe care nevoia a făcut-o să învețe să gătească. „M-am simțit foarte bine ca de fiecare dată. Eu fiind și plecată demult de acasă, stând și prin Franța cumva mă delectez în bucătărie, îmi place și să gătesc, mă relaxează”, a mărturisit sportiva.
La final, chef Valentin le-a jurizat munca. „Am gustat și eu din preparat, a fost foarte bun, am rămas surprins. Nu i-a lipsit nimic, a fost cremos și foarte ok la gust”, a spus Chef Valentin.
Adina a deprins tainele bucătăriei în urmă cu 6 ani, atunci când a plecat să joace în străinătate. Sportiva care evoluează la echipa franceză Metz știe să pregătească aproape orice.


„Am încercat puțin din fiecare, am făcut și lasagna, am încercat să merg și spre dulciuri, am făcut un tiramisu, clătite, mâncăruri clasice”, a recunoscut componenta lotului național de tenis de masă.
Descoperă mai multe la Sport Vedete si Retete
Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.